Ariana Grande gebruikte kilo's aan fillers: "Ik verstopte me"

Ariana Grande gebruikte kilo's aan fillers: "Ik verstopte me"

Als tiener verstopte Ariana Grande zich achter make-up en fillers in de showbusiness, maar nu gebruikt zij het alleen als zelfexpressie.

Ariana Grande zette een opvallend filmpje online. Zo toont zij haar gezicht achter de vele lagen make-up met uitslag en al. Maar ook barst zij in tranen uit in diezelfde 'beauty secrets video' voor Vogue.

De 30-jarige ster uit de verfilming van de populaire musical Wicked bekent flink wat botox gebruikt te hebben. Ze zegt: "In alle eerlijkheid: ik heb jaren kilo's aan lip filler gebruikt en botox om meer op te vallen."

Echte beauty secrets
Ze vertelt dat het komt doordat ze als kind in de showbusiness begon en zich aantrok van wat anderen vonden. De wereldberoemde zangeres vult aan: "Ik stopte in 2018 omdat het verkeerd aanvoelde. Ik had het idee dat ik mij verstopte."

Ze heeft een eigen verzorgingslijn, genaamd REM Beauty, en zegt: "Mooi zijn betekende mezelf verstoppen. Ik vermomde me met veel make-up. Ik verstopte me achter veel haar. Meer en meer. Ook gebruikte ik dikke eyeliner, al is dat soms mooi en hou ik ervan."

Alleen zelfexpressie
Ze besluit met: "Zoveel stemmen waar je aan wordt blootgesteld. Maar als 17-jarige kun je nog niet weten wat je later wel weet. Nu gebruik ik make-up alleen voor zelfexpressie en accentueer ik."

Foto's en meer staan hier in het artikel van People. De desbetreffende YouTube-video van Vogue staat hieronder. Zij start zonder make-up met lieve sproetjes en eindigt met 'full glam'.

Niet te herkennen
Het verschil is opvallend groot. Op straat zou je haar met een 'no make up look' niet herkennen.



NieuwsFilm

meest populair