Het zijn van de Marvel-held 'Doctor Strange' loont: Zo rijk is Benedict Cumberbatch

Het zijn van de Marvel-held 'Doctor Strange' loont: Zo rijk is Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch is een Britse acteur en stemacteur, bekend van zijn rol als Doctor Strange, met een geschat vermogen van 40 miljoen dollar.

Benedict Cumberbatch is een Britse acteur en stemacteur. In Nederland kennen we hem misschien wel het best als de Marvel-held Doctor Strange. Die rol pakte hij onder meer op voor Spider-Man: No Way Home, Avengers: Infinity War en Thor: Ragnarok.

De 47-jarige acteur was echter voor zijn superheldenstatus al bekend door films als The Other Boleyn Girl en de serie Sherlock. Benedict komt uit een familie vol acteurs en studeerde al vanaf jonge leeftijd drama. Ook werkt hij al vele jaren in goed ontvangen theaterproducties, films en series.

Hij is erg rijk
Hij heeft meerdere nominaties en awards gekregen. Het vermogen van Benedict Cumberbatch is aangegroeid tot een geschatte netto waarde van 40 miljoen Amerikaanse dollars. Hij is dus best wel rijk.

Voor de film Doctor Strange uit 2016 ontving hij een bedrag van 5,5 miljoen Amerikaanse dollars. Voor het vervolg Doctor Strange in the Multiverse of Madness uit 2022 wordt gedacht dat hij 7,5 miljoen ontving. Afhankelijk van de omzet komen daar bonussen bovenop.

Meer over de ster
Meer over de ster en zijn support aan goede doelen staat hier in het artikel van Celebrity Networth. In de onderstaande YouTube-video van The Graham Norton Show volgen wat verhalen van de ster.



NieuwsFilm

meest populair