Wie slaapt eigenlijk met de 'Verschrikkelijke Ikke' muziekproducer Pharrell Williams?

Wie slaapt eigenlijk met de 'Verschrikkelijke Ikke' muziekproducer Pharrell Williams?

Pharrell Williams is een talentvolle muzikant die ook actief is in de filmindustrie als stemacteur en muziekproducer

Pharrell Williams is een talentvolle muzikant die ook actief is in de filmindustrie. Zo is hij stemacteur en produceerde hij filmmuziek voor Verschrikkelijke Ikke, The Grinch en Sing 2.

De zanger van succesvolle liedjes als Get Lucky en Happy is al een tijd samen met zijn vrouw, Helen Lasichanh. Rond het jaar 2000 leerden zij elkaar kennen en hebben inmiddels 4 kinderen. Zo'n lange relatie in zo'n moeilijke industrie is bijzonder.

Beiden zijn erg bekend
Pharell vertelt hier in dit artikel van People: "Ik hou van haar voor wat zij is: goed, slecht en onverschillig. We houden van elkaar zoals we zijn, zonder geobsedeerd of bezitterig te zijn."

Zijn partner Helen Lasichanh blijkt op andere vlakken erg bekend te zijn. Zo was zij professioneel volleybalster met haar eigen verdiensten zoals speler van het jaar. Ook is zij erg succesvol als model en modeontwerpster. Ze heeft een uniek en mooi gevoel voor design.

Gesteld op privacy
Het koppel is erg gesteld op hun privacy. Maar foto's van hen samen bestaan gelukkig wel en staan hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van World Celebrity Island wordt meer over het stel verteld.



NieuwsFilm

meest populair