Carolien Spoor in laag uitgesneden badpak veroorzaakt hittegolf op internet

Carolien Spoor in laag uitgesneden badpak veroorzaakt hittegolf op internet

De BN'er post wel vaker berichten op sociale media, maar deze kiekjes zijn wel extra spannend.

In Hollywood lopen er heel wat mooie actrices rond, maar ook in Nederland hebben we niet te klagen. Zo komen er wel vaker kiekjes langs van BN'ers als Katja Schuurman, Yolante Cabau en Chantal Janzen. Nu is Carolien Spoor aan de beurt.

De actrice brak door dankzij haar rol als Florien Fischer in Goede tijden, slechte tijden, maar daar blijft het niet bij. Zo dook Spoor ook op in o.a. Baantjer: De Film, Loft en Bella Donna's. Ook wanneer ze eens even niet acteert, zorgt ze ervoor dat we haar niet vergeten.

Sociale media
Spoor deelt namelijk wel vaker berichten op sociale media. Ze maakt voornamelijk gebruik van Instagram, waar ze haar volgers vaak genoeg trakteert op foto's en/of filmpjes. Nu is het weer eens raak.

Op Instagram heeft Spoor maar liefst 120.000 volgers, dus het is niet zo heel gek dat ze haar fans vaak trakteert op mooie plaatjes. Haar twee recente badpakkiekjes scoren ook de nodige likes maar dat is ook wel te begrijpen.

Bericht
Zo schrijft Spoor: "Ooh wat een bonusweek met deze Indian Summer-taferelen! Alhoewel: bomvolle werkdagen, dus niet echt tijd om ervan te genieten EN stiekem verheugde ik me alweer op m'n najaarsoutfits".

Interesse in de spannende badpak-kiekjes van Carolien Spoor? Klik dan hier!

"Dit heerlijke Chanel badpak overigens nog wel voor een prikkie gescoord (nieuw met kaartjes op Vinted) Wie is er team nazomer of team start-het-najaar?!".

NieuwsFilm

meest populair