Indrukwekkende conditie van Brad Pitt op filmset 'Fury' schokt jongere collega's

Indrukwekkende conditie van Brad Pitt op filmset 'Fury' schokt jongere collega's

Jongere collega's waren zwaar onder de indruk van Brad Pitt bij de filmopnamen van de slopende film 'Fury'

Tijdens de opnamen van de oorlogsfilm Fury liep de spanning tussen de acteurs flink op. Bij die film uit 2014 wist Brad Pitt onbedoeld - en meer dan eens - indruk te maken op de jongere generatie.

Het lekte al uit dat Shia LaBeouf en Scott Eastwood regelmatig in het echt ruzie met elkaar hadden. Soms werd dat expres uitgelokt door de regisseur, David Ayer, om de scènes realistischer te maken. Brad Pitt moest meer dan eens erger voorkomen.

Coolste acteur
Logan Lerman vertelde daarop in een interview dat hier in het artikel van Cheatsheet te lezen valt: "Ik vind dat Brad Pitt een van de coolste acteurs is in de filmgeschiedenis. Ik ben gek op Fight Club en vind zijn karakter tof."

Logan vervolgt: "Elke ochtend liet David ons uren vechten. Brad was toen 50 maar vocht gewoon mee met de jongere gasten. Hij is in waanzinnig goede conditie."

Nieuwe samenwerking
Logan Lerman werkte opnieuw samen met Brad Pitt aan Bullet Train. Hieronder vertelt hij meer in de YouTube-video van The Hollywood Reporter. Een stunt coordinator van Brad Pitt noemde hem al eens een "genetische freak" door wat de ster allemaal kan.



NieuwsFilm

meest populair