3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Rocketman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a. | Kijk direct
Reginald Kenneth Dwight, wiens jeugd niet altijd even makkelijk was, droomt van een carrière in de muziek en weet het te schoppen tot een prestigieus conservatorium. Later gaat hij een samenwerking aan met tekstschrijver Bernie Taupin. Hun liedjes slaan aan en Dwight groeit uit tot de wereldberoemde popzanger Elton John.



Waves (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trey Edward Shults | Cast: Kelvin Harrison Jr., Lucas Hedges, Sterling K. Brown, e.a. | Kijk direct
De zeventienjarige Tyler is een getalenteerd worstelaar en is gelukkig met zijn vriendin. Door toenemende druk van zijn vader Ronald en een blessure gaat het echter langzaam bergafwaarts met hem. Hij weet niet meer hoe hij met zijn emoties om moet gaan. Een tragisch sterfgeval zet zijn leven vervolgens volledig op zijn kop. Zijn familieleden moeten dealen met de gevolgen.



A Man Called Otto (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, e.a. | Kijk direct
Otto, een gepensioneerde knorrepot, heeft na de dood van zijn vrouw het leven opgegeven. Kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant hij nu zijn eigen einde. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op de kop zet. Zo begint het bevroren hart van Otto langzaam te smelten.



NieuwsFilm

meest populair