Pikante kiekjes: Leonardo DiCaprio slaat in nachtclub veel jonger topmodel aan de haak

Pikante kiekjes: Leonardo DiCaprio slaat in nachtclub veel jonger topmodel aan de haak

Of de twee een relatie hebben dat is vooralsnog niet duidelijk.

Leonardo DiCaprio staat niet alleen bekend als een van de beste acteurs in Hollywood, ook is hij een heus feestbeest. De geliefde acteur wordt vaker gespot met veel jongere vrouwen en dat is nu weer eens het geval.

Een tijdje leek het erop dat de met een Oscar bekroonde acteur de ware had gevonden in actrice Camila Morrone (o.a. bekend van Mickey and the Bear), maar enige tijd geleden gingen de twee bekendheden toch uit elkaar.

Daten
Sindsdien doet het ene na het andere gerucht de ronde dat de Inception-acteur weer een ander jong topmodel aan de haak heeft weten te slaan. We hebben dan ook al de nodige namen voorbij zien komen en deze keer is Vittoria Ceretti aan de beurt.

DiCaprio, vandaag de dag 48 jaar oud, werd gespot met het 25-jarige topmodel in een nachtclub in Ibiza. Page Six wist enkele foto's te bemachtigen, waarin de twee bekendheden zoenend in te zien zijn. Deze kiekjes zijn hier te bekijken.

Relatie?
Het is onduidelijk of ze een relatie hebben, al werden de twee wel al eerder samen gespot. Ceretti trouwde in 2020 wel met DJ Matteo Milleri, maar ook hier is het niet bekend of de twee uit elkaar zijn of misschien zelfs al gescheiden zijn.

Bekijk hieronder een kiekje van de beeldschone Ceretti.



NieuwsFilm

meest populair