Keanu Reeves verrast jonge fan die dolgraag zijn handtekening wil

Keanu Reeves verrast jonge fan die dolgraag zijn handtekening wil

De ster uit 'John Wick' maakte indruk op een fan door een handtekening te geven en kocht zelfs een ijsje alleen voor het bonnetje.

Keanu Reeves wordt 'internets boyfriend' genoemd, een benaming voor iemand over wie alleen goede dingen worden geschreven. Waar sterren liever de gewone mens vermijden, maakt de nu 59-jarige acteur uit John Wick juist een praatje.

Te lezen in het artikel hier bij Lad Bible gaat dat vriendelijke gedrag heel ver terug. Vooral voor zijn fans heeft hij een engelengeduld. Een hartverwarmende anekdote over zijn verblijf in Sydney met de filmopnamen van de Matrix dook een tijdje geleden pas op.

Stond paf als fan
James Dator, een schrijver bij SBNation, schreef dat hij in 2001 als 16-jarige in een bioscoop werkte. Hij zei: "Ik verveelde me kapot en ineens stond Keanu voor mij - met een idiote helm op. Hij wilde naar een film van Johnny Depp, From Hell."

Hij vervolgde met: "Ik stond paf, maar vertelde dat hij mijn korting kon krijgen. Dan zou hij een bon moeten ondertekenen en dan had ik zijn handtekening. Maar hij snapte mij niet en zei dat hij niet in de bioscoop werkte."

Toch een handtekening
James vertelde verder: "Ik wist zo snel niets te zeggen, dus rekende ik het normale bedrag af. En ik baalde als een stekker dat ik niet zijn handtekening durfde te vragen."

Gelukkig stopte het daar niet. James schreef: "Twee minuten later werd er op mijn deur geklopt. En gaf Keanu mij een bonnetje met zijn handtekening en zei: 'Ik denk dat jij dit wilde'. Naar de zaal gooide hij een ijsje in een vuilnisbak."

Voor een idioot
James besluit zijn verhaal met: "Ik realiseerde me pas later dat hij een ijsje had gekocht, alleen maar voor dat bonnetje zodat hij een handtekening kon zetten voor een 16-jarige idioot."

In de onderstaande YouTube-video van ET Canada reageert hij op zijn reputatie.



NieuwsFilm

meest populair