Salma Hayek weet Instagram helemaal gek te krijgen met behoorlijk zomerse foto's

Salma Hayek weet Instagram helemaal gek te krijgen met behoorlijk zomerse foto's

De actrice Salma Hayek blijft op Instagram maar strooien met zomerse foto's.

Actrice en Hollywood-celeb Salma Hayek hoeft het allemaal niet meer te doen om het geld. Zelf verdiende ze al vele miljoenen met haar films en ze is getrouwd met François-Henri Pinault.

Haar man, met wie ze in 2009 trouwde, heeft een vermogen van 36,4 miljard. Je zou je kunnen afvragen waarom Salma nog altijd in de meest uiteenlopende badkleding op Instagram verschijnt. Voor haar verjaardag zien we haar opnieuw met (na)zomerse foto's.

Films en series
De 1,57 meter grote Salma werd in haar carrière eenmaal genomineerd voor haar rol in de film Frida uit 2002. Ze speelde in het drama overduidelijk haar beste rol tot op heden. Tegenwoordig zien we haar vaker in grote Hollywood-producties.

Dit jaar dook ze op als Joan in een aflevering van Black Mirror. Enkele maanden daarvoor speelde ze Maxaranda Mendoza in Magic Mike's Last Dance met ook Channing Tatum. Binnenkort zien we haar in de nieuwste oorlogsdrama van Angelina Jolie.

Nazomer
Voor haar verjaardag - de actrice werd 57 jaar - plaatste Salma vier foto's in roodwitte badkleding. We zagen haar uiteraard wel vaker zo, maar ze blijft er overduidelijk mee strooien. Check de foto's via onderstaande link.


De foto's van de 57-jarige Salma Hayek in de zee zien? Check deze nu hier op haar Instagram-pagina.

"Ik ben zo blij dat ik leef en zo diep dankbaar voor alle zegeningen!!!! Mijn geliefde familie, mijn dierbare vrienden, mijn gezondheid, mijn werk dat mij op de been houdt, mijn krachtige team, mijn relatie met dieren en de natuur, en de liefde van al mijn trouwe fans," schrijft Salma bij de foto's. "Gefeliciteerd met mijn 57ste verjaardag!!!"

Bekijk de afbeeldingEnorm vermogen
Zo rijk is Salma Hayek uit 'Eternals' en 'From Dusk Till Dawn'


NieuwsFilm

meest populair