Zo rijk is Salma Hayek uit 'Eternals' en 'From Dusk Till Dawn'

Zo rijk is Salma Hayek uit 'Eternals' en 'From Dusk Till Dawn'

Salma Hayek is naast actrice ook stemactrice, zangeres, producent, regisseur, spreker, model, ondernemer en filantroop.

Salma Hayek is naast actrice ook stemactrice, zangeres, producent, regisseur, spreker, model, ondernemer en filantroop. De nu 56-jarige ster werkt zo'n 35 jaar in de filmindustrie. Zij is erg succesvol.

Salma Hayek heeft een geschatte nettowaarde van 200 miljoen Amerikaanse dollars. Zij is dus erg rijk. Toch staat dit bedrag nog los van die van haar man, Francois Henri Pinault die zelf een vermogen heeft van 7 miljard. Samen behoren zij tot een van de rijkste stellen op aarde.

Hoe het begon
Salma Hayek is geboren in 1966 in Mexico. Haar vader is een oliemagnaat en haar moeder operazangeres. Salma verhuisde naar Los Angeles om drama en Engels te studeren. Zij werkt en studeert wisselend in Amerika en Mexico.

Als 23-jarige was zij te zien in de Mexicaanse soap Teresa. Ze speelt in de met nominaties en prijzen overladen El Callejon de los Milagros en Frida, een film die zij zelf produceerde. Ook andere films als Desperados, Wild Wild West en Grown Ups doen het goed.

Meer vermogen
Salma wisselt tussen televisie en film en is te zien in zelf geproduceerde series als Ugly Betty en 30 Rock. Ze is te horen in beide Puss in Boots en te bewonderen in Magic Mike's Last Dance. Ook regisseert zij films en muziekvideo's.

Salma is model voor merken als Avon, Revlon en Campari. Ook heeft zij haar eigen kleding- en huidverzorgingslijn, genaamd Nuance. Salma zet zich in voor verschillende doelen. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Een Instagram-bericht hieronder toont een stukje van haar leven.



NieuwsFilm

meest populair