In dit outfitje zorgde Emma Watson voor een behoorlijk verhitte zomer

In dit outfitje zorgde Emma Watson voor een behoorlijk verhitte zomer

De Harry Potter-actrice Emma Watson wist enkele jaren geleden flink op te vallen, gewoon op straat.

Actrice Emma Watson heeft al vier jaar niet in een film gespeeld. Haar laatste optreden stamt namelijk uit 2019 en het lijkt er niet op dat ze snel terugkeert op het witte doek. We moeten het doen met foto's van paparazzi en Instagram.

Ook op Instagram laat ze weinig van haar zien of horen. Ze heeft het kanaal vooral om (kleding)merken te promoten. Toch heeft ze 74 miljoen volgers en dat geeft aan hoe enorm populair ze nog altijd is.

Na Harry Potter
Na Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2 alias Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 speelde ze in een aantal uiteenlopende films. Soms succesvol, maar zeker niet altijd.

De grootste successen boekte ze met The Perks of Being a Wallflower en Disney's Beauty and the Beast, maar ook Little Women en Colonia zijn prima films. Mindere titels zijn The Circle, Regression en The Bling Ring. De laatste film heeft zeker ook fans.

Uit de sportschool
Via onderstaande link zie je een reeks foto's uit 2011 van de in Parijs, Frankrijk geboren Emma. De toen 21 jaar oude actrice wandelt de gym in Pittsburgh uit in het sportieve outfitje. De foto's wisten toen heel wat bekijks te trekken. Daarom hieronder via de link nogmaals de foto's.


De foto's van de nu 33-jarige Emma Watson in het sportoutfitje zien? Check deze dan op het Instagram-account van Holllywood actress en hier op een pagina van Emmawatson-updates.com.

Bekijk de afbeeldingOf Emma in een opvallend badpak?
Emma Watson in laag uitgesneden badpak zorgt voor een bloedheet weekend


NieuwsFilm

meest populair