Emma Watson in laag uitgesneden badpak zorgt voor een bloedheet weekend

Emma Watson in laag uitgesneden badpak zorgt voor een bloedheet weekend

De Harry Potter-actrice is al sinds 2019 niet meer in films te zien.

Sinds 2019 is het bijzonder stil rond de Britse actrice Emma Watson. Ze was in dat jaar te zien in het drama Little Women van regisseur Greta Gerwig. Sindsdien speelde ze in geen enkele film of serie meer.

Ook op social media houdt ze zich redelijk koest. Ze heeft wel een Instagram-account met maar liefst 72,6 miljoen volgers, maar deze gebruikt ze enkel om zo af en toe dure kleding en dure gin te promoten.

Films en series
Ze zal het geld ongetwijfeld niet meer nodig hebben en wie weet is ze wel even helemaal klaar met het wereldje dat ze al voor haar tiende levensjaar leerde kennen. In 2011 was ze namelijk al te zien als Hermione Granger in Harry Potter and the Philosopher's Stone.

Ze probeerde het ook nog een aantal keer in minder grote producties zoals Regression, Colonia en The Bling Ring. Maar die films bleken geen doorslaand succes.

Archief
Fans van Emma moeten het de afgelopen jaren vooral doen met archief foto's. De Insta-pagina hollywoodactresssess verzamelt heel wat opvallende foto's van actrices en plaatste nu vijf foto's van Emma in een zeer opvallend badpak met lage uitsnede. Check deze via onderstaande link.


De foto's van de 32 jarige Emma Watson in het badpak zien? Check deze dan op het Instagram-account van Holllywood actress.


NieuwsFilm

meest populair