Fotobewijs: Daniel Radcliffe is definitief geen Harry Potter meer!

Fotobewijs: Daniel Radcliffe is definitief geen Harry Potter meer!

Daniel Radcliffe is een spierbundel in het nieuwe seizoen van de tv-serie Miracle Workers, fans willen hem als Wolverine.

Van 2001 tot en met 2011 was Daniel Radcliffe het voornaamste gezicht van de filmreeks Harry Potter. Sindsdien speelde de in Londen geboren acteur in uiteenlopende films. De bliksemschicht is echter moeilijk van zijn voorhoofd weg te denken.

Met films als Horns, Swiss Army Man en Weird: The Al Yankovic Story leverde Radcliffe uiteraard al opvallende films af. Sinds enige tijd is hij te zien in de tv-serie Miracle Workers van de zender TBS.

Spierbundel
In het nieuwste seizoen is Radcliffe uiteraard weer te zien en foto's uit de serie tonen een wel erg gespierde acteur. Hij speelt in een bewuste aflevering de rol van de strijder Sid.

Sid leeft in een postnucleaire apocalyptische wereld en het is duidelijk dat Radcliffe heel wat keren aan de gewichten heeft gehangen. Zijn personage Sid is namelijk behoorlijk gespierd.

"De nieuwe Wolverine?"
Online verschijnen er uiteraard de nodige reacties. Zo schrijft iemand op Twitter/X: "Daniel Radcliffe zou zeker een screentest voor Wolverine moeten krijgen. Ik geloof echt dat hij het zou kunnen en een GEWELDIGE invulling kan geven die stripfans, nieuw en oud, tevreden stellen."


Weer iemand anders: "HOLY S***!!! Heeft iemand Daniel Radcliffe de laatste tijd gezien?! Ik ben verkocht, die kerel is de nieuwe Wolverine lol."

Radcliffe als Wolverine?
In het verleden zei de acteur al het volgende over het spelen van Wolverine: "Zo vaak komen mensen naar me toe met de gedachte: 'Hé man, ik heb gehoord van het Wolverine-nieuws, dat is best gaaf.' Maar nee, ik weet er niets van."


En: "Ik waardeer het dat iemand zegt: 'Wolverine is eigenlijk klein in de stripboeken, het zou eigenlijk een kleinere acteur moeten worden!' Maar ik denk niet dat ze voor mij kiezen na Hugh Jackman. Maar wie weet? De bal ligt bij Marvel."

NieuwsFilm

meest populair