3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Paddington (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, e.a. | Kijk direct
De pratende beer Paddington komt aan in Londen, maar had zich de Britse hoofdstad heel anders voorgesteld. Uiteindelijk vindt hij een onderkomen bij de familie Brown. Daar lijkt hem een prima leventje te wachten. Een griezelige taxidermist, die Paddington in haar collectie wil opnemen, gooit echter roet in het eten.



Ad Astra (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gray | Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, e.a. | Kijk direct
Astronaut Roy McBride reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn dood gewaande vader te vinden. Hij liet ooit zijn gezin achter voor een ruimtezoektocht naar buitenaards leven. Tijdens zijn reis onthult McBride een mysterie dat de overleving van onze planeet en dus de mensheid bedreigt.



Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a. | Kijk direct
Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.



NieuwsFilm

meest populair