Netflix Top 10: Nederlandse topfilms en beste Adam Sandler-film bovenaan

Netflix Top 10: Nederlandse topfilms en beste Adam Sandler-film bovenaan

Verder bestaat de Top-10 uit veel bekende titels.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10 overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

Een opvallende nieuwkomer in de lijst is de Spaanse horrorfilm El Club de los Lectores Criminales. Daarin moeten acht vrienden, die lid zijn van een boekenclub, vechten voor hun leven wanneer ze achtervolgd beginnen te worden door een gemaskerde clown: lees meer!

Volledige lijst

#1 Toen Ik Je Zag (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Verbong | Cast: Egbert Jan Weeber, Noortje Herlaar, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, e.a. | Kijk direct
Acteurs Esther en Bastiaan leiden op het eerste oog een droomleven. Ze zijn beiden succesvol en lijken een gelukkig stel. Maar er is een andere kant die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie.



#2 Het Geheugenspel (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jan Verheyen en Lien Willaert | Cast: Anna Drijver, Lynn Van Royen, Maarten Heijmans, e.a. | Kijk direct
Nadat het lichaam van haar beste jeugdvriendin, die vijfentwintig jaar geleden verdween, wordt opgegraven, wordt Eva geconfronteerd met vage herinneringen aan die tijd. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Eva blijkt de sleutel in dit complot.



#3 You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sammi Cohen | Cast: Sunny Sandler, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, e.a. | Kijk direct
De hartsvriendinnen Stacy en Lydia zijn vastbesloten om de allerbeste bat mitswa te organiseren om hun volwassen leven met een knaller te beginnen. Maar wanneer de populairste jongen van de school, Andy, een wig tussen hen drijft, is het maar de vraag of hun vriendschap en de feestplannen zullen overleven.





#4 Missing (2023)
#5 Heart of Stone (2023)
#6 A Man Called Otto (2022)
#7 The Monkey King (2023)
#8 Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
#9 El Club de los Lectores Criminales (2023)
#10 Curve (2015)


NieuwsFilm

meest populair