Martin Brest betreurt samenwerking met Jennifer Lopez: "Verschrikkelijk kadaver"

Martin Brest betreurt samenwerking met Jennifer Lopez: "Verschrikkelijk kadaver"

De regisseur wil zich deze film met Jennifer Lopez niet eens herinneren

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn een van de beroemdste Hollywood-koppels. Toch staan zij niet garant voor succesvolle films. Dat merkte ook regisseur Martin Brest.

Hij maakte in 2003 de film Gigli, die als "historisch slecht" omschreven wordt. De filmopnamen vonden plaats, voordat het bekende stel onder druk van de paparazzi bezweek. In een recent met Variety omschrijft Martin Brest de film als een "afschuwelijk kadaver".

Niet uitspreken
Martin Brest kan de naam van die romcom niet meer over zijn lippen krijgen en zegt: "Hoe minder erover gepraat wordt hoe beter. Het scenario veranderde tussendoor, net als het plot. Ik kan de schuld ook niet ontlopen."

Hij legt uit: "Het eindresultaat kan ik me niet herinneren, omdat ik er niet zo mee te maken had als ik wel doe bij de films daarna. Het was een puinhoop die alle kritiek verdiende."

Stoppen of meedoen
Veel keus had hij niet, zo vertelt hij: "Van de studio mocht ik kiezen: stoppen of meedoen in de ellende. Ik heb eeuwig spijt dat ik niet stopte. Ik ben dus verantwoordelijk voor dit afschuwelijke kadaver."

In onderstaand YouTube-video van Entertainment Weekly vertelt Ben Affleck meer over deze flop.



NieuwsFilm

meest populair