De foto van Katja Schuurman die je niet snel vergeet: "wie is er niet groot mee geworden"

De foto van Katja Schuurman die je niet snel vergeet: "wie is er niet groot mee geworden"

In 2021 plaatste Katja Schuurman een foto op Instagram die iedereen nog wel herinnert, toch?

Gisteren hadden we nog het bericht Katja Schuurman voelt zich bedrogen: "Ik snap het gewoon niet". De actrice liet weten hoe ze voelde over ex-man Thijs Romer. Maar we kennen Katja Schuurman uiteraard ook van de uitdagende foto's op Instagram.

De Nederlandse actrice en allround BN'er is even druk bezig op Instagram als zij is op televisie. En dat is maar goed ook. Ze moet namelijk 482k volgers bezig houden.

Films en series
Tot op heden zagen we Katja dit jaar in slechts een film, namelijk de komedie Oei, ik groei! Verder zien we nog geen nieuwe projecten op de IMDb klaarstaan.

In Oei, ik groei! is Katja te zien naast namen als Sallie Harmsen, Yolanthe Cabau en Soy Kroon. Ze speelt Kim, die samen met Roos een derde kind krijgt van dezelfde donor. Dit leidt veelal tot humoristische situaties.

Groot mee geworden
Als we terug in de tijd gaan, dan wist Katja met een foto heel wat aandacht te genereren. "Ja ik dacht, gezellig, borsten. #wieisernietgrootmeegeworden" was de enige tekst bij een foto uit 2021, die bijna 47 duizend vind-ik-leuks kreeg.


De veelbekeken foto van Katja nog eens zien? Je ziet deze hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair