Katja Schuurman voelt zich bedrogen: "Ik snap het gewoon niet"

Katja Schuurman voelt zich bedrogen: "Ik snap het gewoon niet"

De BN'er heeft het niet makkelijk vanwege haar ex-man.

Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat er weer eens over Katja Schuurman wordt gesproken. De BN'er deelt graag foto's en filmpjes op haar Instagram-pagina, maar deze keer gaat het eens om iets heel anders.

Ondanks het feit dat Schuurman niet langer een relatie heeft met Thijs Römer, ervaart zij een "diepe pijn" door de keuzes en het gedrag van haar ex. Römer werd onlangs veroordeeld voor online seksueel misbruik van minderjarige meisjes.

Reactie
Römer heeft zelf laten weten dat hij in hoger beroep gaat. Schuurman liet zich er in eerste instantie niet over uit, maar heeft nu toch besloten met een verklaring te komen.

Zo zegt ze: "Als moeder, als vrouw en als mens kan ik niet anders dan een diepe pijn hebben over een deel van het gedrag en een deel van de keuzes van haar vader", verwijst Schuurman naar hun dochter Sammie. "Omdat hij de vader van mijn dochter is, zal ik hem nooit laten vallen".

Nog niet voorbij
Omdat Römer in hoger beroep gaat zal het enkel en alleen allemaal langer duren. De drie vrouwen die de acteurs hebben aangeklaagd zijn dan ook teleurgesteld, aangezien het verhaal zich nu opnieuw gaat afspelen.



Het is ook mogelijk dat Schuurman hierbij betrokken gaat worden. De drie vrouwen willen namelijk graag in gesprek met Schuurman en Römers andere ex, Igone de Jongh, in de hoop dat het allemaal sneller en soepeler zal verlopen.

NieuwsFilm

meest populair