Doutzen Kroes laat het kwik razendsnel stijgen samen met vriendin

Doutzen Kroes laat het kwik razendsnel stijgen samen met vriendin

De temperaturen stijgen in Griekenland: Doutzen met vriendinnen op de foto.

Het Nederlandse model Doutzen Kroes staat nou niet bekend om haar acteerkwaliteiten. Toch had ze ooit een hoofdrol in een grote Nederlandse productie: Nova Zembla van Reinier Oerlemans.

Doutzen is uiteraard ook actief op Instagram waarop ze maar liefst 8,6 miljoen volgers heeft. Op een nieuwe reeks vakantiefoto's zien we haar met collega's uit het modevak en trekt ze uiteraard weer veel bekijks.

Films en series
Na Nova Zembla dook ze ook op in het DC Extended Universe. Ze speelde de rol van Venelia, een van de onsterfelijke strijders uit het vrouwelijke leger op het eiland Themyscira.

Op dat eiland werd uiteraard Wonder Woman (Gal Gadot) geboren. Doutzen was te zien in de films Wonder Woman, Justice League, Wonder Woman 1984 en Zack Snyder's Justice League.

Zomers
"Quality time met vrienden in Griekenland," schrijft Doutzen bij een reeks nieuwe foto's op Instagram. Op de eerste foto zien we haar met het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel.


De foto's van de 38-jarige Doutzen en haar vrienden zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

Op de andere foto's zien we Doutzen onder meer met model Joan Smalls, fotograaf Jerome Duran en haar man Sunnery James. Ze heeft duidelijk een leuke en sfeervolle tijd in Griekenland.

NieuwsFilm

meest populair