Trailer voor de grote Netflix-rampenfilm van 'Jurassic World: Fallen Kingdom'-regisseur J. A. Bayona

Trailer voor de grote Netflix-rampenfilm van 'Jurassic World: Fallen Kingdom'-regisseur J. A. Bayona

Van de regisseur van The Impossible en Jurassic World: Fallen Kingdom.

Netflix heeft de eerste teaser-trailer vrijgegeven voor dramafilm Society of Snow (of: La sociedad de la nieve) van regisseur J.A. Bayona (The Impossible, A Monster Calls).

In de film, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal, volgen we een rugbyteam dat naar Chili vliegt voor een toernooi. Wanneer hun vliegtuig hoog in de bergen neerstort, moeten de overlevenden onder de meest erbarmelijke omstandigheden zien te overleven.

Nieuwe poging
Als dat bekend klinkt, dan klopt dat. Frank Marshall maakte verfilmde in 1993 al eens het verhaal als de film Alive. Grootste kritiek was toen echter dat voornamelijk Amerikanen de Zuid-Amerikaanse personages speelden.

Ditmaal is de film echter Spaanstalig en daarmee een stuk trouwer aan het echter verhaal. Hoofdrolspelers zijn Enzo Vogrincic, Matías Recalt, Agustín Pardella, Esteban Kukuriczka en Tomas Wolf.

Licht en donker
Bayona zei zelf het volgende over zijn reden om de film te willen maken:

"Ik denk dat dit soort zeer extreme verhalen mij aanspreken. Zeker voelen ze duister, maar uiteindelijk zijn ze ook erg optimistisch over het leven. Soms moet je de dood in je nek voelen hijgen om je levend te voelen.

Het mooie van het boek waarop de film is gebaseerd is dat schrijver Vierci je laat beleven wat de personages denken. Hij laat je het verhaal ervaren vanuit hun perspectief. En dat is een beetje hetzelfde als wat ik eerder heb gedaan met The Impossible."

Society of the Snow zal waarschijnlijk eind dit jaar te streamen zijn via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair