Spannende Nederlandse thriller voert de Netflix Top 10 aan

Spannende Nederlandse thriller voert de Netflix Top 10 aan

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Het Geheugenspel (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jan Verheyen en Lien Willaert | Cast: Anna Drijver, Lynn Van Royen, Maarten Heijmans, e.a. | Kijk direct
Nadat het lichaam van haar beste jeugdvriendin, die vijfentwintig jaar geleden verdween, wordt opgegraven, wordt Eva geconfronteerd met vage herinneringen aan die tijd. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Eva blijkt de sleutel in dit complot.



#2 Heart of Stone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Harper | Cast: Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, e.a. | Kijk direct
Rachel Stone is een doorgewinterde spion die werkt voor de CIA. Hoewel ze al heel wat ervaring heeft, staat ze nu voor haar grootste uitdaging ooit. Ze moet te zien voorkomen dat een zeer belangrijk en levensgevaarlijk wapen in handen valt van een hacker met kwade bedoelingen. Aan Stone om de wereld te redden op een ongekend spannende missie.



#3 Curve (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Iain Softley | Cast: Julianne Hough, Teddy Sears, Penelope Mitchell, e.a. | Kijk direct
Een jonge aanstaande bruid die van een sadistische lifter af probeert te komen, rijdt haar auto van een verlaten snelweg af in een poging te ontsnappen. Maar haar plan mislukt en ze komt vast te zitten in een omgekeerd voertuig. Hierdoor belandt ze in een zenuwslopend gevecht om te overleven, want het belagen is nog niet voorbij.





#4 A Man Called Otto (2022)
#5 The Monkey King (2023)
#6 Page Eight (2011)
#7 Be Somebody (2016)
#8 Dora and the Lost City of Gold (2019)
#9 Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
#10 Isabella: O Caso Nardoni (2023)


NieuwsFilm

meest populair