Chris Pratt krijgt mogelijk belangrijke rol in nieuw DC-universum van James Gunn

Chris Pratt krijgt mogelijk belangrijke rol in nieuw DC-universum van James Gunn

Mogelijk gaan de acteur en regisseur na de 'Guardians of the Galaxy'-film nog een keer samenwerken.

Filmmaker James Gunn lijkt een rol op het oog te hebben voor Guardians of the Galaxy-acteur Chris Pratt in het nieuwe DC-universum. Dat geldt eveneens voor Pom Klementieff. Daar hint Gunn, die sinds vorig jaar leidinggeeft aan DC Studios, althans sterk op in een recente interactie met een fan.

Gunn vormt sinds november vorig jaar samen met de bekende Hollywoodproducent Peter Safran het hoofd van DC Studios, de divisie binnen Warner Bros. Discovery die verantwoordelijk is voor de productie van film-, televisie- en animatieprojecten gebaseerd op de stripboeken van DC.

Gastrol
Een fan liet Gunn op social media weten het leuk te zouden vinden als Pratt en Klementieff een gastrol in het tweede seizoen van Peacemaker (over John Cena's gelijknamige schurk) zouden hebben als zichzelf.

Daarop gaf Gunn een interessant antwoord: "Er zijn redenen waarom ik niet wil dat een van beiden zichzelf speelt in het DC-universum".

Meer
Met deze response hint Gunn er duidelijk op dat hij voor zowel Pratt als Klementieff (en wie weet ook de andere Guardians-acteurs) plannen heeft in zijn nieuwe DC-universum, of in ieder geval die optie open wil laten.



De Hollywoodregisseur staat er ook om bekend graag met dezelfde acteurs samen te werken. Het zou dan ook niet vreemd zijn wanneer Pratt en Klementieff op een gegeven moment opduiken in het DC-universum.

NieuwsFilm

meest populair