3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Crimson Peak (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, e.a. | Te zien op: Prime Video
De rijke Amerikaanse erfgename Edith Cushing, schrijfster van griezelverhalen, trouwt - tegen de wil van haar vader - met de mysterieuze Thomas Sharpe, een verpauperde Britse edelman. Hij neemt haar mee naar zijn vervallen landhuis in Engeland, waar zijn duistere zuster Lucille het voor het zeggen heeft. Al snel komt Edith erachter dat niets is wat het lijkt in het huis.



Parasite (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bong Joon-ho | Cast: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, e.a. | Te zien op: HBO Max
Het gezin Kim verkeert in geldnood en leeft in een krappe woning. Nadat de zoons des huizes het aanbod krijgt om te gaan werken voor de rijke familie Parks, raken de andere gezinsleden bijzonder gefascineerd door deze familie. Met slim bedrog weet het volledige gezin Kim het leven van de familie Parks binnen te dringen.



The Girl on the Train (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tate Taylor | Cast: Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, e.a. | Te zien op: o.a. Pathé Thuis en Google Play
Rachel Watson, een door haar man verlaten alcoholiste, tuurt elke dag vanuit de trein naar een huis waar een jong, verliefd stelletje woont. Maar wanneer de vrouw van dat stel op een dag verdwijnt en Rachel diezelfde ochtend wakker wordt met schrammen en geheugenverlies, wordt ze al snel gezien als mogelijke dader.



NieuwsFilm

meest populair