Netflix scoort enorm met nieuwe actiekomedie

Netflix scoort enorm met nieuwe actiekomedie

Deze animatieprent uit de stal van de Netflix slaat duidelijk aan onder Nederlandse kijkers.

Netflix heeft een nieuwe hit te pakken met The Monkey King. In deze animatiefilm, een productie van de streamingdienst zelf, moet de Apenkoning de strijd aangaan tegen vele vijanden - én zijn eigen ego.

The Monkey King is gebaseerd op Journey to the West, een episch Chinees verhaal uit de zestiende eeuw. Netflix heeft deze in een modern jasje van een actiekomedie gestoken.

Over de film
In deze animatieprent begint een Apenkoning samen met een meisje en zijn magische stok een epische zoektocht naar onsterfelijkheid. Onderweg neemt hij het op tegen monsters, draken, goden en zijn eigen ego.

Deze filmbewerking van Netflix is gemaakt door regisseur Anthony Stacchi (The Boxtrolls) en heeft een geweldige stemmencast bestaande uit onder meer BD Wong (Jurassic World Dominion) en Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once).

Populair
The Monkey King wordt door recensenten omschreven als een heerlijk energieke film, die voornamelijk is gericht op kinderen. Hij bevat alle ingrediënten van een vermakelijke animatiefilm: actie, humor en zelfs een musicalnummer.


The Monkey King is sinds vrijdag op Netflix te bewonderen en is duidelijk in trek bij Nederlandse kijkers. Inmiddels staat de prent namelijk op plaats vijf in de Top-10 van best bekeken films van het bekende streamingplatform.

NieuwsFilm

meest populair