Ontmoet Ashton Kutcher en Mila Kunis persoonlijk via Airbnb - hun huis opent voor gasten

Ontmoet Ashton Kutcher en Mila Kunis persoonlijk via Airbnb - hun huis opent voor gasten

Zonder make-up zien Ashton Kutcher en Mila Kunis er trouwens prima uit in hun Instagram-video

Ashton Kutcher en Mila Kunis zetten hun prachtige strandhuis te huur op Airbnb. Sterker nog, Ashton nodigt zelfs "complete vreemdelingen" uit om te genieten van hun gastenverblijf in Santa Barbara. Mila moet nog even aan die gedachte wennen.

Kennelijk was de actrice uit Luckiest Girl Alive niet op de hoogte van wat haar echtgenoot van plan was. De acteur uit Your Place of Mine bracht zijn idee tussen de grapjes door. En startte met filmen, zoals hieronder op zijn Instagram-video te zien is.

Zonder make-up op strand
Beiden zitten zonder make-up voor hun strandhuis te genieten van de zon. Ze zien er ontspannen en gelukkig uit. Het koppel geniet van elkaars gezelschap.

In het filmpje grapt Ashton: "Ik heb echt een dom idee. Nog dommer dan de snor die ik heb laten staan, dat beloof ik je. Ik denk dat wij complete vreemdelingen hier bij ons moeten laten verblijven op het strand. Het is hier zo mooi."

Verbazing en besef
Mila gaat verschillende emoties door van verbazing naar besef, nadat zij droog beaamt dat zijn snor een dom idee was. Intussen staat het strandhuis inderdaad op Airbnb. De foto's zijn hier te zien in het artikel van People.

Ook staat er dat zij graag zelf hun gasten ontvangen en willen leren kennen. Vreemd is de actie niet, want Ashton Kutcher is mede-eigenaar van Airbnb. Daarnaast heeft hij zelf goede ervaringen met zijn verblijf bij "complete vreemdelingen" via Airbnb. Daar kwamen fijne ontmoetingen uit.



NieuwsFilm

meest populair