De voeten van Margot Robbie zijn dik geld waard

De voeten van Margot Robbie zijn dik geld waard

Als de actrice nog wat wil bijverdienen kan het ook zo.

In elke Quentin Tarantino film zien we de voeten van heel wat actrices langskomen. Zo zagen we ook meerdere keren de tenen van Margot Robbie in Once Upon a Time in Hollywood. Nu blijkt dat zij hier nu goud geld mee kan verdienen.

Robbie is op dit moment ook te zien in dé zomerblockbuster van het jaar, Barbie. Hierin speelt ze de hoofdrol, maar een bepaalde scène heeft de nodige kijkers gemarkeerd, namelijk wanneer ze op haar tenen loopt.

Verhaal
Er is sowieso best veel te doen over de voeten van Robbie in het verhaal. Haar Barbie loopt altijd op haar tenen, maar nu lijdt ze een keer aan platvoeten.

De baas van de website Fun with Feet, Liz, denkt dat ze hiermee een slag kan slaan. Zij wil maar wat graag samenwerken met Robbie om foto's van haar voeten te verkopen. Als de actrice hiermee akkoord gaat krijgt ze een behoorlijke smak geld.

Offer
Zo zegt Liz: "Ik verkoop foto's van voeten, maar als we Barbie kunnen strikken zou dat natuurlijk geweldig zijn. Dus Margot, als je met me wil samenwerken denk ik dat we samen vele miljoenen kunnen verdienen!"



"Fun with Feet is bereid om je een 'starting bonus' te geven van 250.000 dollar. De hele wereld is nu gek op Barbie en dat komt voornamelijk door de voeten. Heel veel mensen vragen mij al om foto's omdat ik ook Margot lijk, maar als we samenwerken weet ik zeker dat we razend populair zullen zijn".

Mocht Robbie dus nog iets meer willen verdienen, dan weet ze nu hoe ze met een paar kiekjes nog flink wat extra kan verdienen.

NieuwsFilm

meest populair