Dochter van Angelina Jolie treedt in moeders voetsporen

Dochter van Angelina Jolie treedt in moeders voetsporen

Ze kunnen haast niet wachten

Angelina Jolie stort zich als producer op een nieuwe musical, genaamd The Outsiders, in Broadway. En zij krijgt hulp van haar jongste dochter, Vivienne.

Vivienne Jolie-Pitt is 15 jaar oud en zal haar moeder vrijwillig assisteren bij de productie. De actrice uit Eternals vertelt aan Entertainment Tonight: "Viv doet mij denken aan moeder. Zij hoeft niet centraal te staan, maar wil graag anderen helpen."

Haar eerste liefde
Volgens een bron is dit een leuke tijd voor moeder en dochter. Angelina neemt Vivienne al jaren mee naar het theater. Zo waren zij eerder dit jaar aanwezig bij de wereldpremière van de musical in San Diego. Beiden waren er weg van.

Na een gesprek met de betreffende schrijfster, S.E. Hinton, besloot Angelina de lancering in Broadway voor haar rekening te nemen. Voor Angelina is het een mooie gelegenheid terug het theater in te gaan. Het toneel is haar eerste liefde.

Perfect bij voorbereiding
En haar dochter kan perfect helpen bij de voorbereiding, omdat de musical geschikt is voor een jonger publiek. Angelina wil namelijk dat jonge mensen gehoord worden. Beiden kunnen in elk geval niet wachten op hun aanpassing van het verhaal in Broadway.

Angelina heeft 6 kinderen van wie 3 geadopteerd. Wisselend laat zij een kind helpen bij haar taken in filmland. In onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair