Zo wist Yolanthe Cabau je helemaal gek te krijgen: blouse wagenwijd open midden op straat

Zo wist Yolanthe Cabau je helemaal gek te krijgen: blouse wagenwijd open midden op straat

Hier zeggen we geen nee tegen.

De geliefde BN'er Yolanthe Cabau heeft meer dan genoeg te doen. Wanneer ze eens even niet werkt deelt ze wel vaker foto's en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

De 38-jarige Cabau heeft het maar druk. Ze is voornamelijk actief als actrice en in diverse Nederlandse films te zien, maar af en toe scoort ze ook rollen in Amerikaanse producties.

Werk
Enige tijd geleden was de schoonheid nog in Egypte voor de opnames van de Amerikaanse thriller Egyptian Affair. Recentelijk tekende ze ook nog voor een rol in de televisiefilm Secrets of a Celebrity Nanny, waarin ze te zien zal zijn als Justice Grace.

Acteren doet Cabau dus graag, maar de meeste mensen zullen haar waarschijnlijk toch wel kennen van haar Instagram-pagina. Ze deelt namelijk maar wat graag kiekjes, maar in 2021 kwam ze wel met een reeks hele spannende foto's.

Open blouse
Cabau heeft inmiddels 1,3 miljoen volgers, maar waarschijnlijk besloten heel wat meer mensen haar te volgen na de onderstaande beelden. Ze deelde namelijk meerdere foto's waarin ze haar blouse wagenwijd opentrekt en weinig aan de verbeelding overlaat.

De pikante kiekjes van Yolante Cabau zien? Klik dan hier!

Niet zo heel gek dus, dat ze binnen de kortste keren bijna 100.000 likes wist 'op te halen'. Ook kreeg Cabau bijna alleen maar lovende reacties op de foto's. Heel erg gek is dit niet, want ze ziet eruit om door een ringetje te halen.

NieuwsFilm

meest populair