3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mission: Impossible - Fallout (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Angela Bassett, e.a. | Kijk direct
Geheim agent Ethan Hunt en zijn team worden na een mislukte missie gedwongen om samen te werken met de CIA. In een race tegen de klok moeten de agenten een terroristische organisatie, die met nucleaire wapens een nieuwe wereldorde wil creëren, zien te stoppen voordat het te laat is.



Mi Vida (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Norbert ter Hall | Cast: Loes Luca, Elvira Mínguez, Anniek Pheifer, e.a. | Kijk direct
Lou is een keurige kapster uit Schiedam die zich haar hele leven heeft geschikt naar anderen. Nu besluit ze dat het tijd is om voor zichzelf te kiezen en een van haar langgekoesterde dromen in vervulling te laten gaan. Ze schrijft zich in voor een taalcursus in het Zuid-Spaanse Cádiz. Haar lerares moedigt Lou aan om in Spanje een kapsalon te beginnen, maar dat zien haar kinderen niet zitten.



Troll (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roar Uthaug | Cast: Ine Marie Wilmann, Gard B. Eidsvold, Mads Sjøgård Pettersen, e.a. | Kijk direct
Na een explosie in de Noorse bergen, ontwaakt een mysterieuze wezen. Paleontoloog Nora wordt ingeschakeld als overheidsadviseur om het gevaarte te identificeren. Het antwoord blijkt te liggen in de verhalen die haar vader haar vroeger vertelde: een trol. Wanneer het gigantische monster richting Oslo stormt, zet men alles op alles om hem te stoppen.



NieuwsFilm

meest populair