3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Woman King (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Viola Davis, Lashana Lynch, Sheila Atim, e.a. | Kijk direct
1823. Het Afrikaanse koninkrijk Dahomey wordt mede beschermd door een groep vrouwelijke krijgers: de gevreesde Agojie. Generaal Nanisca is druk met het klaarstomen van een nieuwe generatie vechtsters voor een aankomende strijd tegen een dreiging vanuit een concurrerend koninkrijk. De eigenwijze Nawi is een van haar nieuwe rekruten en blijkt een bijzondere positie in het gehele machtsspel te hebben.



Elysium (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neill Blomkamp | Cast: Matt Damon, Jodie Foster, Alice Braga, e.a. | Kijk direct
2154. De allerrijksten wonen in paradijselijke ruimteschip dat uit is gerust met de modernste technologie. De aarde is hevig in verval geraakt en haar bewoners leven een armoedig bestaan. Voormalig autodief Max is voorbestemd om een revolutie te leiden van aardbewoners die evengoed de ruimte in willen. Defensieminister Rhodes doet er echter alles aan om deze met harde hand te onderdrukken.



The Lost Daughter (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a. | Kijk direct
Literatuurprofessor Leda zoekt rust op een Grieks strand. Deze wordt verstoord wanneer een luidruchtige Amerikaanse familie arriveert. Leda raakt langzaam geobsedeerd door de jonge moeder Nina en haar dochtertje. Wanneer het kind plotseling verdwijnt, wordt Leda overvallen door de geheimen uit haar eigen verleden.



NieuwsFilm

meest populair