Yolanthe Cabau viert de zomer met een ijsje bij het zwembad

Yolanthe Cabau viert de zomer met een ijsje bij het zwembad

Yolanthe deelt een nieuwe foto op Instagram terwijl ze vakantie viert van haar drukke werkzaamheden

De geliefde BN'er Yolanthe Cabau heeft meer dan genoeg te doen. Wanneer ze eens even niet werkt deelt ze wel vaker foto's en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

De 37-jarige Cabau heeft het maar druk. Ze is voornamelijk actief als actrice en in diverse Nederlandse films te zien, maar af en toe scoort ze ook rollen in Amerikaanse producties.

Werk
Enige tijd geleden was de schoonheid nog in Egypte voor de opnames van de Amerikaanse thriller Egyptian Affair. Recentelijk tekende ze ook nog voor een rol in Vacation Nightmare.

Een overvolle agenda dus, maar af en toe moet ook Cabau even wat stoom afblazen. Ook voor haar is het nu vakantie en hier wil ze het meeste van maken. Op Instagram toont ze aan dat het haar allemaal behoorlijk goed afgaat.

Kiekje
Cabau trakteert haar volgers wel vaker op spannende kiekjes. Deze is dan nog wel tamelijk braaf, maar eerlijk is eerlijk, ze ziet er weer eens geweldig uit. Deze foto verdient het dan ook wel even om gedeeld te worden. Oordeel zelf maar hieronder!



NieuwsFilm

meest populair