Monica Bellucci na 50 keer zoenen met Keanu Reeves: "pijnlijk was het niet"

Monica Bellucci na 50 keer zoenen met Keanu Reeves: "pijnlijk was het niet"

"We deden die scène met heel veel kleren aan. Toen met wat minder"

Keanu Reeves schijnt geweldig te kunnen zoenen volgens Monica Bellucci. En zij genoot volop van de herhaling die een scène nu eenmaal met zich meebrengt.

De nu 58-jarige actrice bofte zelfs dubbel. Zij mocht met de eveneens 58-jarige knapperd zoenen in Bram Stoker's Dracula in 1992 en jaren later in Matrix Reloaded. De twee sterren zijn even charmant en hebben een bijzondere chemie. Hun kusscènes behoren volgens kijkers dan ook tot de beste.

Tot in perfectie
Monica vertelde over de dracula-film: "We deden die scène met veel kleren aan. Toen met wat minder. Daardoor herhaalden we die zoen 50 keer. Keanu kan uitstekend zoenen, dus pijnlijk was het niet."

Keanu Reeves vertelde al eerder dat hij de perfectie van de Wachowski's waardeerde bij de Matrix-films. Een enkele scène werd vaak 30 keer herhaald tot het voldoende was vastgelegd. Die zoenscène met Monica zal vast ook oneindig uitgeprobeerd zijn.

Meer over de zoenen
Meer staat hier in het artikel van Fandomwire. In de onderstaande YouTube-video van Here Be staat een van de twee bejubelde zoenen.



NieuwsFilm

meest populair