Dit moet je weten voor je naar 'The Last Voyage of the Demeter' gaat

Dit moet je weten voor je naar 'The Last Voyage of the Demeter' gaat

De horrorfilm is vanaf nu te zien.

Vanaf dit moment draait The Last Voyage of the Demeter in de Nederlandse bioscopen. Ben jij echter nog niet overtuigd? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over de nieuwe griezelfilm.

The Last Voyage of the Demeter is een film waarin de legende van Dracula wordt geboren. Het verhaal begint wanneer het oude handelsschip, "The Demeter", zich opmaakt voor de zware overtocht. Aan boord van het schip bevindt zich een geheimzinnige vracht, waarvan de aard onbekend is.

Probleem
De situatie aan boord wordt steeds grimmiger en de spanningen lopen hoog op, terwijl de bemanning wanhopig probeert te overleven. Weten zij uit handen van Dracula te blijven, of is dit hun laatste reis?

De eerste beelden werden tamelijk goed onthaald, maar de eerste recensies zijn wisselvallig. Op IMDb scoort de film een tamelijk nette 6,9 en op FilmTotaal kreeg hij een 3 op de 5 sterren van recensist Terence Shea. De recensie is hier terug te lezen.

Informatie
De R-rated horrorfilm zit met zijn 119 minuten net onder de twee uur, dus een heel erg lange zit is het niet. Wel hebben we er langer op moeten wachten dan gedacht. De film kende meerdere tegenslagen en vertragingen, waardoor de nodige grote namen afhaakten.



Viggo Mortensen, Ben Kingsley en Noomi Rapace waren allemaal aan het project verbonden, maar dit kwam er niet van. Wel zijn andere bekendheden in de film te zien, zoals o.a. Corey Hawkins, Aisling Franciosi, Liam Cunningham en David Dastmalchian.

Idee
De regisseur van de film, André Ovredal, zegt dat je de film moet zien als Alien uit 1979 maar dan op een schip.



Grappig genoeg is dit de tweede Dracula-film van Universal in hetzelfde jaar. De andere was Renfield, al was dat meer een komedie. Dit is er meer eentje voor de horrorfans.

NieuwsFilm

meest populair