Halle Berry in tranen na ernstig ongeval op filmset met Tom Hanks: "Dacht dat ik ontslagen was"

Halle Berry in tranen na ernstig ongeval op filmset met Tom Hanks: "Dacht dat ik ontslagen was"

Ze wilden haar graag houden en losten het probleem op

De sci-fi film Cloud Atlas was een gedoe om te maken. En dat werd erger toen Halle Berry een ernstig ongeval had op de filmset. Ze brak haar enkel.

De film werd geregisseerd door de Wachowski's. Halle Berry wilde graag met hen en Tom Hanks werken. Zij vertelde aan de Observer: "De dag na het ongeval hoorde ik dat Lana en Andy naar mij toe kwamen. En ik dacht dat ik ontslagen was en mijn spullen kon pakken."

Veel tijd verloren
Zij vervolgde: "Maar ze zeiden dat het alleen een hobbel was en dat op gingen lossen. Ik was zo opgelucht dat ik heel hard gehuild heb. Ik kon het niet geloven, want aan deze film is jaren gepland. Er is veel tijd verloren gegaan met acteurs die het niet zijn geworden."

De regisseurs wilden bekende sterren en kozen zelf Tom Hanks en Halle Berry uit. Zij hoefden geen auditie te doen. Halle Berry vertelde: "De film voelde als een klassiek geheel. Elk karakter was belangrijk en elk deel in de film vertelde een relevant verhaal. Ik was vereerd toen ze me belden."

In een goede positie
Tom Hanks zei op zijn beurt tegen Collider: "Ik denk dat Halle Berry en ik in de positie waren om te zeggen: We doen mee. Laat maar weten wanneer het kan. Het duurde jaren voordat het budget er was. Maar Halle en ik hebben altijd geduldig meegewerkt."

Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van Bill Simmonds rekent Tom Hanks de film tot een van zijn favoriete. Deels door de toewijding en het geduld van alle betrokkenen.



NieuwsFilm

meest populair