Hoe Scarlett Johansson iedereen stil kreeg: in dit zwart-witte jurkje zag ze er op haar best uit

Hoe Scarlett Johansson iedereen stil kreeg: in dit zwart-witte jurkje zag ze er op haar best uit

De Black Widow-actrice kreeg alle aandacht tijdens de première van Captain America: The Winter Soldier.

Als actrice Scarlett Johansson de rode loper oploopt, dan zijn alle camera's op haar gericht. Dit gebeurde ook in 2014 tijdens de première van de Marvel-film Captain America: The Winter Soldier.

Ze droeg tijdens de bijeenkomst van de populaire Marvel-film een zwart jurkje met een wit topje, allebei van kant. Aangezien de in Manhattan, New York geboren blondine geen Instagram heeft, vinden we de foto's al snel terug op fanpagina's.

Huidige films
Scarlett heeft waarschijnlijk een fortuin verdiend met de Marvel-films, maar ze blijft nog altijd acteren. Recent dook ze op in de komedie Asteroid City van Wes Anderson en er staan op de IMDb maar liefst zes films in de planning.

Ze nam Greg Berlanti's romkom Project Artemis al op. Daarin is ze te zien met Channing Tatum en Woody Harrelson. Ook het drama North Star met ook Sienna Miller en Freida Pinto is al klaar. Met de films Tower of Terror, Paris Paramount, Bride en Transformers One gaat ze nog aan de slag.

Zwartwit
Op de Instagram-fanpagina scarlett_johansson_officiail - goed voor 84,1 duizend volgers - staan minimaal drie foto's van Scarlett in het zwartwitte outfitje. Check ze via onderstaande links.


Wil je de nu 38 jarige Scarlett Johansson zien op de rode loper in haar zwartwitte jurkje? Je vindt de foto's en beelden hier, hier, hier op de Instagram-fanpage van Scarjo.

Bekijk de afbeeldingDe Nederlandse Scarjo?
60 maar nog steeds adembenemend: Tatjana Simic dropt zwembadfilmpje op Insta[clear-b

NieuwsFilm

meest populair