60 maar nog steeds adembenemend: Tatjana Simic dropt zwembadfilmpje op Insta

60 maar nog steeds adembenemend: Tatjana Simic dropt zwembadfilmpje op Insta

Tatjana Simic, bekend o.a van Flodder, deelt een filmpje op Instagram waar ze lekker aan het zwemmen is en krijgt zeer positieve reacties.

Misschien komt de naam Tatjana Simic je wel bekend voor. Meestal kortweg Tatjana genoemd, is een Kroatisch-Nederlands model, zangeres en actrice. Soms duiken er ook wel spannende foto's of filmpjes van haar op op sociale media en nu is het weer raak.

Op jonge leeftijd kwam Tatjana al naar Nederland, waar zij de nodige modellenwedstrijden won. Later werd ze ook bekend door fotosessies in Playboy, maar haar doorbraak als actrice heeft ze voornamelijk te danken aan de serie Flodder.

Belangrijke rol
De actrice wist de rol te bemachtigen van Kees Flodder. Ze was behoorlijk geliefd, net zoals de serie zelf, maar de stekker werd eruit getrokken na het plotselinge overlijden van Coen van Vrijberghe de Coningh.

Toch bleef het hier niet bij voor Tatjana. Zo wist ze eveneens rollen te scoren in o.a. Im Schatten der Angst en My Blue Heaven. Bovendien ging ze ook nog eens aan de slag als zangeres. Ondanks het feit dat we haar minder zien en horen, zorgt ze ervoor dat we haar zeker niet vergeten.

Filmpje
Tatjana post namelijk wel vaker beelden op Instagram en dat is nu weer het geval. Zo is ze baantjes aan het trekken, maar neemt ze wel even de tijd om te komen poseren.



De reacties zijn dan ook lovend. Zo schrijft iemand: "Levende Legende, welke Actrice kan dat nog meer zeggen dat ze al meer dan 20 jaar wekelijks op tv is, zo super..." en "Nog altijd een mooie vrouw!"

NieuwsFilm

meest populair