Rapper Ice Cube is "niet de mooiste" in 'Teenage Mutant Turtles: Mutant Mayhem'

Rapper Ice Cube is "niet de mooiste" in 'Teenage Mutant Turtles: Mutant Mayhem'

Eigenlijk wil hij gewoon geaccepteerd worden.

Ice Cube is te horen in de nieuwe Teenage Mutant Turtles: Mutant Mayhem. De rapper en acteur speelt de slechterik Superfly.

Tegen Collider zegt Ice Cube: "Superfly is een slechterik, maar ook een gevoelige jongen. Hij weet dat hij niet de mooiste is, maar hij kleedt zich wel stoer. Hij wil geaccepteerd worden door normale mensen."

Geen slechte wensen
En eigenlijk zijn zijn wensen niet zo slecht, vertelt Ice Cube: "Hij wil zijn biertje en sigaar en thuis kijken of alles oké is met zijn larven. Dat is toch niet zo verkeerd?"

De ster had enorm veel plezier bij het opnemen van de nieuwe animatiefilm. Het opnemen ging iets anders dan bij andere animatiefilms waarbij mensen alleen in de studio staan. Dat vond hij leuker werken.

In dezelfde kamer staan
Ice Cube legt uit: "Ik vind het belangrijk zoveel mogelijk acteurs in dezelfde ruimte te hebben. Veel van mijn scènes waren meteen met de turtles. Je hoort en voelt dat. Die energie komt door."

Hij vertelt over de samenwerking: "Die tieners hielden mij daardoor alert. Ik week af van het scenario en zij riepen dan van alles. En daar ging ik dan op in. Dat maakte het samenwerken extra leuk, waardoor het verhaal eigenlijk mooier werd."

Meer van Ice Cube
Het interview met Ice Cube staat hier in het artikel van Collider en in onderstaande YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair