Naast enthousiasme is er ook veel kritiek op 'Barbie': vooral van mannen

Naast enthousiasme is er ook veel kritiek op 'Barbie': vooral van mannen

Gelukkig zijn er ook zat kerels die het wél opnemen voor het unieke scenario

Te midden van alle enthousiaste en verraste recensies is er ook een hoop kritiek op de film Barbie. Vooral van mannen.

Gelukkig zijn er zat mannen die het opnemen voor het unieke scenario van Greta Gerwig en Noah Baumbach. Zo vertelden de acteurs Ryan Gosling, Simu Liu en John Cena al in interviews dat hun rollen in Barbie een van de leukste uit hun carrière waren.

Echt serieus overwegen
Daarnaast zei zelfs de serieuze Cillian Murphy dat hij een rol in een vervolg zou overwegen. De ster uit Oppenheimer vertelde meer hier in dit artikel van People.

Ook komiek en podcaster Marc Maron was erg duidelijk in een TikTok-filmpje. Zijn mening valt hier te lezen bij People.

Maken zichzelf belachelijk
Over de "rechtse kritiek" zegt de komiek: "Elke man die die film niet kan aanzien, moet eens in zijn broek kijken en bepalen waar hij van gemaakt is."

Hij vervolgde met: "Die film is een meesterwerk en dat zeg ik niet zomaar. Ik wist eerst niet wat ik moest verwachten en was er niet enthousiast over. Maar deze comedy over mannen is inspirerend. Die critici maken zichzelf eigenlijk belachelijk met hun commentaar."

Wild en grappig
Toen Greta Gerwig hoorde dat conservatievelingen barbiepoppen wilden verbranden, zei ze dat zij hoopte dat iedereen genoot van het feestje dat de film is. Ze wilde een film maken die anarchistisch, wild en grappig is.

En het feit dat het door velen al zo ontvangen wordt, vindt zij buitengewoon. Meer staat hier in de onderstaande YouTube-video van News in Minutes.



NieuwsFilm

meest populair