Ryan Gosling lijkt even helemaal klaar met de 'Barbie'-mania

Ryan Gosling lijkt even helemaal klaar met de 'Barbie'-mania

Een Barbie-manie is uitgebroken en Ryan Gosling heeft daar even geen zin in

Ryan Gosling besloot te ontsnappen aan alle media-aandacht nu Barbie alle verwachtingen overtreft in de bioscopen. Het unieke scenario behoort nu al tot de beste films ooit.

Na de bij de film passende ludieke promotie, werd Ryan Gosling met zijn gezin gespot in een zogeheten 'wilderness resort' vlak bij Santa Barbara. Samen met zijn vrouw Eva Mendes en hun twee dochtertjes van 7 en 8 geniet hij van zijn welverdiende rust.

Heuse Barbie-manie
Zijn nieuwe film breekt records, terwijl de interviews vrij uniek waren. De ster was al beroemd, maar zijn naam wordt nu wereldwijd in alle bladen vermeld. Er is sprake van een heuse Barbie-manie. De poppen zijn haast overal uitverkocht en er is een run op roze en pastel.

Het luxe resort wordt omgeven door de oceaan en de bergen. Gasten verblijven in tenten, hutten en huisjes met kampvuurtjes. Een bron vertelt over hun 'glamping' verblijf: "Ze gingen naar het strand en liepen daarna door naar de geitjes en alpaca's."

Unieke promoties
Meer staat hier in het artikel van People. De onderstaande YouTube-video van GQ toont een van de unieke promoties van de film - met natuurlijk Ryan.



NieuwsFilm

meest populair