Zomervakantie vibes: Victoria Koblenko toont haar figuur in het Griekse water

Zomervakantie vibes: Victoria Koblenko toont haar figuur in het Griekse water

De actrice deelt vakantiefoto's vanaf een heerlijk Grieks eiland op Instagram

De zomer lijkt in Nederland weer een beetje terug te keren, maar als je echt warm weer wilt dan zal je toch echt op vakantie moeten naar een ander land. Bijvoorbeeld aan de Middellandse Zee, en bijvoorbeeld in Griekenland. Daar lijkt Victoria Koblenko nu ook te zijn.

De in Vinnytsja, Oekraïne geboren Victoria deelde met haar 222k volgers een reeks foto's vanaf haar vakantie, inclusief een foto in zwemkleding en enkele andere leuke en spontane kiekjes.

Films
In 2022 zagen we Victoria nog in twee films. Op Netflix zagen we haar in het vervolg F*ck de liefde 2 waarin ze opnieuw het personage Cindy speelde. Daarvoor was ze Cara in de romkom Ik wist het, met ook Sigrid ten Napel en Steef de Bot.

Victoria's volgende heet Righetto. Deze historische Italiaanse dramafilm staat al een tijdje op 'pre-production' op de IMDb dus het is nog de vraag of deze er nog wel gaat komen.

Zomers
In een reeks van acht foto's zien we de vakantieavonturen van Victoria. "Summer dump van een rustig Grieks eiland. Bestaat dat in hoog seizoen? Zeker!" schrijft ze erbij. Check de foto's via onderstaande link.


De mooie foto van de 42-jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.

"1) nu nog braaf T shirt aan, 2) pose like a greek goddess, 3) steel zijn linnen overhemd, 4) privé baaitje, 5) take off, 6) yes please, 7) au elleboog en 8) lievelings," luidt de beschrijving van Victoria.

Bekijk de afbeeldingMeer zomerse foto's
Yolanthe Cabau poseert met haar zussen op het strand: hier krijg je het wel warm van


NieuwsFilm

meest populair