Yolanthe Cabau poseert met haar zussen op het strand: hier krijg je het wel warm van

Yolanthe Cabau poseert met haar zussen op het strand: hier krijg je het wel warm van

Kalin, Xelly, Nathalie, Marina en Rebecca Cabau, en natuurlijk Yolanthe.

Het is bijna niet te geloven, maar Yolanthe Cabau heeft maar liefst acht zussen en vier broers. Regelmatig zien we een of meer van de zussen op de Insta-pagina van Yolanthe. Nu zien we haar met maar liefst vijf van haar zussen.

Ze deelde de foto op Instagram, waarop Yolanthe 1,3 miljoen volgers heeft. De foto werd gelijk goed bekeken, met vele reacties tot gevolg. "Jullie kunnen één voor één in tandpasta-commercial," lolbroekt jantjeeggink.

Films en series
Recent rondde Yolanthe de opnames af voor de Amerikaanse film Secrets of A Celebrity Nanny, een thriller waarin de oppas van een bekendheid vreest voor haar leven als ze hoort dat haar voorganger werd vermoord.

Yolanthe is in de film van regisseur Dylan Vox te zien naast namen als Matthew Blade, Monroe Cline en Dominic Pace. Allemaal geen enorm grote namen, maar wie weet levert het Yolanthe binnenkort een grotere rol op.

Vijf zussen
"6 cabau-zussen van de 9! (dat betekent dat er 3 zussen ontbreken op deze foto lol en 4 broers. Totaal 13 kinderen let's gooo!)," schrijft Yo bij de foto. "Van links naar rechts: kalin Cabau, Xelly Cabau, Nathalie Cabau, Marina Cabau, ik, Rebecca Cabau"


De foto van de 38-jarige Yolanthe en haar zussen zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Zie je Yolanthe liever alleen, dan geniet je vast van deze recente foto waarop je de actrice ziet in een doorschijnend jurkje.

NieuwsFilm

meest populair