Yolanthe Cabau onthult haar wulpse lijf in doorschijnend jurkje

Yolanthe Cabau onthult haar wulpse lijf in doorschijnend jurkje

Weer een prachtige foto van de brunette.

De internationale ambities zijn flink aanwezig bij onze Yolanthe Cabau. Ze woont al tijden voornamelijk in de States, maar de afgelopen periode heeft ze ook meerdere Engelstalige films opgenomen, en er komt er nog een aan ook.

Maar ze is en blijft ook een veel opgevolgd persoon op Instagram. Ze verzamelde ondertussen 1,3 miljoen volgers en op haar nieuwste foto wordt weer zeer positief gereageerd. "Pretty as usual," valt er onder meer te lezen in de reacties.

Engelstalige films
Dit jaar verschenen van Yolanthe drie Engelstalige films met de thriller Vacation Home Nightmare, het avonturendrama An Egypt Affair en de thriller Deadly DILF. Duidelijk geen echt grote films.

De enige nog niet verschenen film die de IMDb vermeldt, is eveneens Engelstalig. Opnieuw geen bekende titels. Secrets of A Celebrity Nanny is dan ook een tv-film.

Stippen
"Connecting the Dots," luidt het commentaar van Yolanthe bij haar nieuwste foto waarop we haar zien in een jurkje met heel wat stippen. De foto is genomen voor de Grazia en de jurk lijkt van House of NK.


De foto van de 38-jarige Yolanthe in haar stippenjurk zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Een paar dagen geleden zagen we Yolanthe nog in het zwembad met een jarige zus. Ook niet verkeerd om te zien.

NieuwsFilm

meest populair