Opnieuw krijgt een legendarisch bordspel zijn eigen verfilming

Opnieuw krijgt een legendarisch bordspel zijn eigen verfilming

Studio Lionsgate neemt eOne over van Hasbro en gaat samen met hen werken aan een verfilming van Monopoly.

Gisteren kwam er nog een artikel langs over studio Lionsgate, die eOne overnemen van Hasbro. Hierin stond echter ook dat de twee bekende studio's samen aan de slag gaan met een Monopoly-film. Dit is nu officieel.

In het artikel stond o.a. dat Lionsgate eOne heeft overgekocht van Hasbro. Laatstgenoemde maakte echter wel duidelijk alle grote titels te willen behouden, waaronder ook Monopoly. Wel hebben ze een deal getekend dat ze dit samen gaan verfilmen.

Wat te verwachten
Zo zei de grote Hasbro-baas, Chris Cocks, recentelijk nog: "Deze verkoop is volledig in lijn met onze strategie. Lionsgate heeft een topteam. We zijn blij dat we zo'n goed huis hebben gevonden voor onze eOne films en series"

"We kijken ernaar uit om samen te werken, al helemaal aan een verfilming van Monopoly". Vooral deze laatste zin valt natuurlijk op. Barbie is op dit moment een weergaloos succes en dit smaakt zo te zien dus wel naar meer.

Team
Het is nog niet geheel duidelijk wat er gaat gebeuren. Op dit moment zijn ook nog geen acteurs of andere grote namen aan het project verbonden, al werden in het verleden wel vaker de namen van Tim Story en zelfs Ridley Scott genoemd. De vraag is of zij hier nog interesse in hebben.



Vanwege Barbie wil Mattel vaart maken met andere soortgelijke projecten. The New Yorker meldt zelfs dat ze maar liefst denken aan 45 films, waaronder Hot Wheels, Polly Pocket en He-Man. Meer nieuws over de Monopoly-film zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair