Multitalent Ryan Gosling scoort een dikke hit dankzij 'Barbie'-film

Multitalent Ryan Gosling scoort een dikke hit dankzij 'Barbie'-film

Hij kan niet alleen goed acteren, hij kan ook zingen.

Ryan Gosling speelt een van de hoofdrollen in dé zomerblockbuster van het jaar, namelijk Barbie. Niet alleen wordt hij geprezen voor zijn acteerwerk, ook met zijn muzieknummer weet hij hoge ogen (of beter gezegd oren) te gooien.

Gosling is te zien als Ken, die eigenlijk de hele tijd achter Barbie aanzit. Op een gegeven moment begint hij de hoop enigszins op te geven en zingt hij zijn frustratie eraf. Ondanks het feit dat het eerder een grappig of komisch nummer is, heeft de acteur wel een dikke hit te pakken.

Billboard Hot 100
Het muzieknummer van de 42-jarige Gosling, genaamd 'I'm Just Ken', staat op de nummer 87 op de Billboard Hot 100 lijst. Toch is het zeker niet de eerste keer dat Gosling zingt. Dit deed hij natuurlijk ook al voor de sterk onthaalde La La Land.

Daar blijft het niet bij. De acteur heeft ook zijn eigen muziek bandje. Hier is hij de zanger. Het gaat hier om 'Dead Man's Bones', dat wordt beschreven als een dark folk-rock duo. Ze mogen dan wel geen album meer hebben uitgebracht sinds 2009, zitten ze op Spotify tot nog steeds op bijna 275.000 luisteraars per maand.

Succes
Toch is het wel grappig dat Gosling nu zijn grootste hit als zanger scoort. Andere wereldberoemde zangers, zoals Dua Lipa, Sam Smith en Lizzo om er maar een paar op te noemen, maakten ook nummers voor Barbie.



NieuwsFilm

meest populair