Eerste blik op iconisch filmmonster in 'Godzilla Minus One'

Eerste blik op iconisch filmmonster in 'Godzilla Minus One'

Dit ziet er toch wel erg goed uit!

Vorige maand kwam nog de eerste teaser trailer langs van de blockbuster Godzilla Minus One. We kregen niet veel te zien van het monster, maar daar komt nu verandering in dankzij nieuwe afbeeldingen.

Natuurlijk ging het maar om een teaser, dus heel veel laten ze nog niet zien. De iconische Godzilla komt op het einde van de ongeveer 40 seconden durende trailer snel langs, maar daar bleef het ook bij. Toch weten we nu beter hoe het er uit komt te zien.

Beelden
Op de Twitter-pagina Kajiu New Outlet zijn namelijk twee afbeeldingen te vinden van de nieuwe Godzilla. Eerlijk is eerlijk, het lijkt erop dat we een indrukwekkende Godzilla te zien krijgen. Interesse in de kiekjes? Klik dan hier!

Met Godzilla Minus One nemen we een kijkje in het Shin Godzilla-universum, iets waar de grote monsterfans waarschijnlijk wel mee bekend zijn. De Japanse film van regisseur Takashi Yamazaki is precies wat de kaiju-fans van de filmreeks willen.

Mooi
Volgens veel fans belooft de korte teaser nu al veel goeds voor monster-fans. Het laat een andere kant van het universum zien en de special effects zien er ook weer piekfijn uit. Mocht je de teaser trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



De monsterfilm komt al in november in Japan uit. Een maand later is Amerika aan de beurt. Helaas weten we nog niet wanneer en of de blockbuster überhaupt in Nederland te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair