Losse jurk van Charlize Theron zorgde onbedoeld voor een behoorlijk pikant moment

Losse jurk van Charlize Theron zorgde onbedoeld voor een behoorlijk pikant moment

Een topje met gaten en zonder beha, dat is vragen om problemen...

Actrices en topmodellen willen er tijdens grote evenementen en rode lopers altijd op hun best uitzien. Hier doet Charlize Theron ook aan mee, maar vanwege een opvallende jurk liet ze heel wat meer zien dan dat het de bedoeling was.

De met een Oscar bekroonde Theron is niet alleen een van de bekendste actrices, ze werkt ook voor menig modemerk. Zo is ze bijvoorbeeld ook al jarenlang hét gezicht van Diors parfum J'adore. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er elke keer weer beeldschoon uit.

Blooper
Ze weet dan ook altijd weer hoge ogen te gooien, maar tijdens de filmpremière van The Huntman: Winter's War in Duitsland liet ze per ongeluk iets teveel lichaam zien...

Theron droeg een topje van kant, een ambachtelijk weefsel gemaakt van dunne draden van bijvoorbeeld linnen, katoen, zijde of zelfs gouddraad. Dit kan heel mooi uitzien, maar het topje van de actrice zat niet helemaal lekker.

Oeps
Het is duidelijk te merken dat de Zuid-Afrikaanse actrice ietwat moeite heeft met het topje, waar ze maar aan blijft trekken. Ze heeft dan ook geen beha aan, maar wanneer ze opnieuw frunnikt aan haar kleding, laat ze per ongeluk haar tepel zien.



Ondanks het feit dat het niet iedereen opviel en Theron er weer snel wat aan deed, waren er genoeg fotografen aanwezig die hier snel foto's van maakten. Deze staan dan ook nog gewoon op het internet, zoals hier.

NieuwsFilm

meest populair