Wie is die acterende vriendin van Daniel Radcliffe? "We werken graag samen"

Wie is die acterende vriendin van Daniel Radcliffe? "We werken graag samen"

Erin Darke speelt in aardig wat films en series

Daniel Radcliffe, die wereldberoemd werd als Harry Potter, is al stilletjes 10 jaar samen met zijn vriendin. Sinds kort hebben zij een zoontje. Maar wie is die Erin Darke eigenlijk?

Daniel Radcliffe leerde Erin Darke kennen op de filmset van Kill Your Darlings in 2012. Zij acteerde ook en het klikte meteen tussen hen. In de film probeert Daniel haar te versieren. Hij vertelde echter dat hij het flirten niet acteerde. Hij wilde haar echt.

Series en films
Erin Darke volgde een theateropleiding en werkte een tijdje als casting agent. Zij speelt in de series The Marvelous Mrs. Maisel en Dietland en de films Still Alice en Don't Think Twice.

Daniel zei: "We werken graag samen, maar hoeven dat niet altijd te doen. We schrijven graag, dus misschien doen wij dat samen in de toekomst."

Dezelfde nerds
Het stel kan het erg goed met elkaar vinden. Zij houden van dezelfde nerdy dingen en leven liever weg van de spotlights. Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaande YouTube-video van Today vertelt Erin Darke over 'body image'.



NieuwsFilm

meest populair