Emma Deckers in bikini: "Wauw echt een knappe vrouw"

Emma Deckers in bikini: "Wauw echt een knappe vrouw"

Veel reacties op Emma Deckers' zomerse foto in bikini in Instagram.

De Nederlandse bijna-BNer Emma Deckers kreeg het celeb-leven met de paplepel ingegoten. Haar ouders staan namelijk al jaren in de spotlights: oud-model Daphne Deckers en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek.

De in 1998 geboren brunette zien we regelmatig op de buis en ze doet het ook steeds beter op Instagram. En Emma weet ondertussen hoe ze meer volgers krijgt: zomerse bikini-foto's. Met haar laatste foto verzamelde ze ruim tweeduizend likes.

Films en series
Er is momenteel niet veel nieuws te melden over de acteerambities van Emma. Meer dan rolletjes in de online-serie GTST Stories uit 2019, de film Alles is zoals het zou moeten zijn uit 2020 en de tv-special The Passion uit 2023 had ze niet.

Als we het web afspeuren naar andere (tv-)plannen van Emma, dan blijft het ook stil. Klaarblijkelijk heeft ze het voldoende naar haar zin in Marbella. Daar is het nu overdag tussen de 35 en 40 graden.

Bikini
Het is dan ook niet onlogisch dat we Emma nu in een bijzonder lage bikini op Insta zien. "Los genietos," schrijft ze bij de foto. Ze houdt overduidelijk van de zon.


De foto van de 25 jarige Emma Deckers in bikini zien? Bekijk deze dan hier op haar Instagram-account.

Recent zagen we een foto van Emma in een andere bikini die haar ook weergaloos staat. Wil je die foto graag zien? Klik gewoon even op het linkje.

NieuwsFilm

meest populair