Overladen met complimenten: Emma Deckers deelt bikini-foto's 'zonder lichaamshaar' op Instagram

Overladen met complimenten: Emma Deckers deelt bikini-foto's 'zonder lichaamshaar' op Instagram

Emma Deckers geniet van het warme weer in Marbella.

Part-time actrice Emma Deckers heeft gelukkig nog gewoon haar mooie krullen. Haar overige lichaamshaar lijkt ze wel kwijt. Op Instagram wordt ze in de reacties bejubeld na het delen van twee foto's waarop ze de lijntjes duidelijk laat zien.

Ze krijgt namelijk een intensieve behandeling tegen ongewenst lichaamshaar waardoor ze (voorlopig) van scheerirritaties of ingegroeide haren af is.

Films en series
Helaas laat de IMDb nog geen nieuwe acteerklussen van Emma zien. Het blijft bij enkele optredens in de aftakking GTST Stories van Nederlands bekendste soap Goede tijden, slechte tijden en optredens in kleinere films, zoals Alles is zoals het zou moeten zijn uit 2020.

Dit jaar was ze nog wel te zien in de tv-special The Passion. Ze speelde een discipel. Ook deze rol lijkt haar niet te lanceren in Hillywood. Wie weet komt dat nog voor de brunette.

Geen scheerirritaties meer
"Update! Ik heb nu 6 vd 10 behandelingen gehad en krijg veel DM's en vragen of ik tevreden ben met @changelaserclinic en het resultaat tot nu toe. Ik kan oprecht zeggen dat ik er heel erg blij mee ben! Het scheelt mij veel tijd en (voor mij persoonlijk het belangrijkste) ik heb geen scheerirritaties of ingegroeide haren meer, en i love it!!" schrijft ze bij de foto's.


De bewijsfoto's van de 25 jarige Emma Deckers zien? Bekijk deze dan hier op haar Instagram-account.

"Of je wel of niet je überhaupt wilt scheren/laseren is natuurlijk helemaal je eigen keuze! Ik vind het persoonlijk fijn, maar het scheren zelf altijd zo'n gedoe en nu hoeft het nauwelijks meer," vervolgt ze.

NieuwsFilm

meest populair