3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

3 keigave actiefilms om vanavond te kijken

Leuke actiefilms voor vanavond.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie actiefilms voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

X-Men: Days of Future Past (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, e.a. | Te zien op: Disney+
In een alternatieve toekomst vermoorden Magneto's volgelingen een belangrijke senator. Daardoor wordt de jacht op mutanten geopend met Sentinels, robots die alles en iedereen in hun weg vernietigen. De X-Men bedenken het plan om Wolverine terug in de tijd te sturen om de allesvernietigende oorlog te stoppen voordat deze kan beginnen. Daarvoor moeten de X-Men uit het verleden en de toekomst samenwerken.



Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a. | Te zien op: HBO Max
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Samen met een supersoldate probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.



The 355 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Kinberg | Cast: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Bingbing Fan, e.a. | Te zien op: Prime Video
Wanneer een geheim wapen in verkeerde handen valt, wordt CIA-agent Mace op de zaak gezet om een ramp te voorkomen. Tijdens haar onderzoek wordt ze echter de pas afgesneden door een aantal door rivaliserende agenten: de Duitse Marie, Britse Khadijah en Colombiaanse Graciela. De vrouwen komen er uiteindelijk achter dat er maar één oplossing is om de wereld te redden: samenwerken. Ondertussen wordt het viertal gevolgd door de mysterieuze Lin Mi Sheng.



NieuwsFilm

meest populair